Suomi-Intia-seura järjestää edelleen erilaisia tapahtumia jäsenillemme ja seuralle. Tiivistä yhteistyötä on ylläpidetty muiden merkittävien yhdistysten ja seurojen kanssa eri puolilla Suomea ja Intian suurlähetystössä osallistumalla niiden tapahtumiin tai järjestämällä yhdessä asiaankuuluvia tapahtumia.

Tervetuloa Suomi-Intia-Seuran kioskille Yoga Festival Helsinkiin 2.-3. maaliskuuta 2024!

Joogafestarit jo yhdennentoista kerran Kaapelilla! Tapahtuma kokoaa joogan ja muiden hyvinvointilajien harrastajat, kokeilijat ja ammattilaiset saman katon alle.

Loistava mahdollisuus tutustua eri joogamuotoihin, meditaatioon, mindfulnessiin, pilatekseen ja muihin mielenkiintoisiin hyvinvoinnin teemoihin. Ohjelmassa on laaja kattaus inspiroivia tutustumistunteja, työpajoja ja luentoja.

Merikaapelihallin market-alueella on tarjolla näytteilleasettajien monipuolinen tuote- ja palvelutarjonta sekä upeita kohtaamisia.

Kevään 2024 tapahtuman teema on INSPIRAATIO.

Folklore 2024

Tänä vuonna on monta syytä juhlia Suomen ja Intian välisiä ystävyyssuhteita. Diplomaattisuhteet Suomen ja Intian välillä ovat jatkuneet 75 vuotta, Intian tasavalta täyttää 75 vuotta ja samalla myös seuramme täyttää 75 vuotta! Tämän juhlavuoden kunniaksi meillä on ilo lanseerata Folklore 2024 - Treasures of India tilaisuus, missä meillä on ilo tutustua intialaisiin häätarinoihin ja muuhun rikkaaseen intialaiseen kulttuuritarjontaan. Ohjelmassa musiikki- ja tanssiesityksiä, ayurvedaa, joogaa, käsitöitä, taidetyöpajaa unohtamatta maittavia intialaisia ruokaelämyksiä! Järjestämme tapahtuman yhteistyössä Kulttuuri-Espoon kanssa Otaniemen lukiossa, Espoossa. Tervetuloa mukaan tähän upeaan tapahtumaan.

Linkki Folklore-tapahtumaan Facebookissa

Tervetuloa Suomi-Intia-Seuran kioskille Maailma kylässä -festivaaleille!

Kestävän kehityksen festivaali, Maailma kylässä, valloittaa Helsingin Suvilahden toukokuun viimeisellä viikolla. Kymmeniä tuhansia ihmisiä houkutteleva ilmaistapahtuma tarjoaa kulttuuria laidasta laitaan, kestävän kehityksen teemoihin painottuvia keskusteluja ja innostavaa toimintaa koko perheelle.