Suomi-Intia-seura järjestää edelleen erilaisia tapahtumia jäsenillemme ja seuralle. Tiivistä yhteistyötä on ylläpidetty muiden merkittävien yhdistysten ja seurojen kanssa eri puolilla Suomea ja Intian suurlähetystössä osallistumalla niiden tapahtumiin tai järjestämällä yhdessä asiaankuuluvia tapahtumia.

Kansainvälinen joogapäivä 2024

Jooga naisten voimaannuttamiseksi

Suomalais-Intialainen Seura osallistuu joogapäivän viettoon järjestämällä maailman pohjoisimman joogatapahtuman Ounasvaaran rinteillä Rovaniemellä ja tapahtuman Keralassa, Etelä-Intiassa. Molemmat tapahtumat järjestetään 19.-20. kesäkuuta 2024. Ounasvaarassa, lähellä napapiiriä, Suomen pohjoisosassa, tapahtuma järjestetään yöttömän yön valossa.

Suomalais-intialaisen yhdistyksen yhteistyökumppani Keralassa on helsinkiläinen kansalaisjärjestö SCV, Snowcastle Valley www.snowcastlevalley.org yhteistyössä SISP Sebastian Indian sosiaalihankkeen www.sisp.in kanssa. Molemmat järjestöt toimivat Keralan eteläosassa Kovalamin alueella.